Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Няма нови случаи на заразени с коронавирус у нас.

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgНяма нови случаи на заразени с коронавирус у нас.
Коментари Харесай

Ген. Мутафччийски: Няма нови случаи на заразени от коронавирус у нас

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Няма нови случаи на инфектирани с ковид у нас. Това сподели ген.-майор Венцислав Мутафчийски преди минути на постоянни утринен брифинг на Националния действен щаб за ограничения против заболяването.

" Все още са четири потвърдените случаи - по два в Габрово и Плевен. Пристигат пробите на засегнатите лица - личен състав и познати на инфектираните, 140 души са. Мерките, които се взимат и в самите лечебни заведения, са доста - строг контрола на достъп, затварят се някои отделения, с цел да има повече личен състав разполагаем, където е най-необходимо, да няма ненужно вървене в самите лечебни заведения, стерилизация непрекъснато на всичките отделения. Персоналът употребява наложително защитни средства ", сподели той.

" Изработват се целите кои хора ще бъдат първи изследвани - това са най-пряко контактувалите с потвърдените случаи. Един старешки дом, който е в Габрово. Там има пациентка, която е била в болничното заведение и по-късно е изписана. Хората, които са контактували със инфектираните, е наложително да останат под домашна карантина ", съобщи още Мутафчийски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР